Չիպս
Բաղադրությունը: Կարտոֆիլ, բուսական յուղ, բուսական յուղ, եգիպտացորենի ալյուր, օսլա, մալտոդեքստրին, E471, E621, E627, E631, դեքստրոզա, աղ, խմորիչ քաղվածք, բրնձի ալյուր, ցորենի ալյուր, սոխ փոշի, պղպեղ փոշի, E160c, սխտոր փոշի, անուշաբույր :
կարտոֆիլի ալյուր – տվյալներ չկան
Мальтодекстрин
էֆֆեկտ բարելավում և արագացնում է սպիտակուցների լուծումը և օգնում է օրգանիզմում ինսուլինի ստեղծմանը
օգտագործում- Հաճախ օգտագործվում է մանկական սննդի մեջ
E471
համարվում է անվտանգ երբ օգտագործվում է սննդի մեջ
օգտագործում – օգտագործվում է տաք շոկոլադի, դոնդող, մարգարին, պաղպաղակ , կրեմներ պատրաստելու համար
E621
Էֆֆեկտ - առաջացնում է որովայնային անհանգստություն, դյուրագրգռություն, սրտխառնոց, դեպրեսիա, գլխացավ, ասթմա, գլխապտույտ: Պետք է խուսափել
օգտագործում - Կարելի է գտնել Ապուրների, արիշտայի, սպիտակուցը, ածիկի, խմորիչ քաղվածք սոյայի սպիտակուցի, սոյայի սոուսի, ժելատինի, անուշաբույր (օճառ, կոսմետիկա, շամպուն, մազերի կոնդիցիոներ ) մեջ
E627
Էֆֆեկտ- ասպիրինի նկատմամբ զգայուն մարդկանց խորհուրդ է տրվում խուսափել
օգտագործում-կա պահածոների , նախուտեստների և ապուրների մեջ
E631
Էֆֆեկտ - երիկամային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց ինչպես նաև երեխաններին խորհուրդ չի տրվում
օգտագործում – կա պահածոյացված բանջարեղենի մեջ
գլուկոզա
Էֆֆեկտ – ապահովում է գլյուկոզի խմորումը տալիս է ծակոտկենություն և լավ ճաշակի արտադրանք, ապահովում է կարծրություն
E160c
Էֆֆեկտ – համարվում է անվտանգ , նպաստում է առողջության բարելավմանը օգտագործում նշանակություն – Կտրտատած պանրի կարկանդակների համեմունքների , ապուրների մեջ է օգտագործվում
Բաղադրությունը: Կարտոֆիլ, բուսական յուղ, բուսական յուղ, եգիպտացորենի ալյուր, օսլա, մալտոդեքստրին, E471, E621, E627, E631, դեքստրոզա, աղ, խմորիչ քաղվածք, բրնձի ալյուր, ցորենի ալյուր, սոխ փոշի, պղպեղ փոշի, E160c, սխտոր փոշի, անուշաբույր :
կարտոֆիլի ալյուր – տվյալներ չկան
Мальтодекстрин
էֆֆեկտ բարելավում և արագացնում է սպիտակուցների լուծումը և օգնում է օրգանիզմում ինսուլինի ստեղծմանը
օգտագործում- Հաճախ օգտագործվում է մանկական սննդի մեջ
E471
համարվում է անվտանգ երբ օգտագործվում է սննդի մեջ
օգտագործում – օգտագործվում է տաք շոկոլադի, դոնդող, մարգարին, պաղպաղակ , կրեմներ պատրաստելու համար
E621
Էֆֆեկտ - առաջացնում է որովայնային անհանգստություն, դյուրագրգռություն, սրտխառնոց, դեպրեսիա, գլխացավ, ասթմա, գլխապտույտ: Պետք է խուսափել
օգտագործում - Կարելի է գտնել Ապուրների, արիշտայի, սպիտակուցը, ածիկի, խմորիչ քաղվածք սոյայի սպիտակուցի, սոյայի սոուսի, ժելատինի, անուշաբույր (օճառ, կոսմետիկա, շամպուն, մազերի կոնդիցիոներ ) մեջ
E627
Էֆֆեկտ- ասպիրինի նկատմամբ զգայուն մարդկանց խորհուրդ է տրվում խուսափել
օգտագործում-կա պահածոների , նախուտեստների և ապուրների մեջ
E631
Էֆֆեկտ - երիկամային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց ինչպես նաև երեխաններին խորհուրդ չի տրվում
օգտագործում – կա պահածոյացված բանջարեղենի մեջ
գլուկոզա
Էֆֆեկտ – ապահովում է գլյուկոզի խմորումը տալիս է ծակոտկենություն և լավ ճաշակի արտադրանք, ապահովում է կարծրություն
E160c
Էֆֆեկտ – համարվում է անվտանգ , նպաստում է առողջության բարելավմանը օգտագործում նշանակություն – Կտրտատած պանրի կարկանդակների համեմունքների , ապուրների մեջ է օգտագործվում
Комментариев нет:
Отправить комментарий