понедельник, 10 февраля 2014 г.

Առողջ սնունդ

Չիպս

Բաղադրությունը
: Կարտոֆիլ, բուսական յուղ, բուսական յուղ, եգիպտացորենի ալյուր, օսլա, մալտոդեքստրին, E471, E621, E627, E631, դեքստրոզա, աղ, խմորիչ քաղվածք, բրնձի ալյուր, ցորենի ալյուր, սոխ փոշի, պղպեղ փոշի, E160c, սխտոր փոշի, անուշաբույր :

կարտոֆիլի ալյուր – տվյալներ չկան

Мальтодекстрин
էֆֆեկտ  բարելավում և արագացնում  է  սպիտակուցների լուծումը և օգնում է օրգանիզմում ինսուլինի ստեղծմանը 
օգտագործում- Հաճախ օգտագործվում է մանկական  սննդի մեջ

 E471
համարվում է անվտանգ երբ օգտագործվում է սննդի մեջ
օգտագործում – օգտագործվում է տաք շոկոլադի, դոնդող, մարգարին, պաղպաղակ , կրեմներ պատրաստելու համար

E621
Էֆֆեկտ - առաջացնում է որովայնային անհանգստություն, դյուրագրգռություն, սրտխառնոց, դեպրեսիա, գլխացավ, ասթմա,  գլխապտույտ: Պետք է խուսափել

օգտագործում
  - Կարելի է գտնել Ապուրների, արիշտայի, սպիտակուցը, ածիկի, խմորիչ քաղվածք սոյայի սպիտակուցի, սոյայի սոուսի, ժելատինի, անուշաբույր (օճառ, կոսմետիկա, շամպուն, մազերի կոնդիցիոներ ) մեջ


E627
Էֆֆեկտ-  ասպիրինի  նկատմամբ զգայուն մարդկանց խորհուրդ է տրվում խուսափել
օգտագործում-կա պահածոների , նախուտեստների և ապուրների մեջ

E631
Էֆֆեկտ - երիկամային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց ինչպես նաև երեխաններին խորհուրդ չի տրվում

օգտագործում
– կա պահածոյացված բանջարեղենի մեջ

գլուկոզա
 
Էֆֆեկտ – ապահովում է գլյուկոզի խմորումը տալիս է ծակոտկենություն և լավ ճաշակի արտադրանք, ապահովում է կարծրություն

E160c
Էֆֆեկտ – համարվում է անվտանգ , նպաստում է առողջության բարելավմանը
օգտագործում նշանակություն – Կտրտատած պանրի կարկանդակների համեմունքների , ապուրների մեջ է օգտագործվում


Комментариев нет:

Отправить комментарий